Explozie puternică la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență din București. Un bărbat a suferit arsuri grave, iar starea sa este critică

Explozie la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență

Alertă uriașă la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență din București, acolo unde a avut loc o puternică explozie cu victime. Din păcate, un bărbat care se afla în zonă a suferit arsuri pe 25% din suprafața corpului, fiind transportat de urgență la Spitalul Floreasca.

Cum a avut loc tragedia

Tragediile se întâmplă la fiecare pas și iată că nici instituția care sgestioneaz situațiile de urgență nu a scăpat. Din păcate, în această dimineață, o explozie puternică a dat alarma pompierilor, care s-au prezentat de urgență la fața locului.

Potrivit primelor informații, explozia a avut loc în timp ce un electrician de la detașamentul de pompieri Dealul Spirii lucra la panoul electric. Acesta a fost chemat în urma unor căderi de tensiune, însă colegii săi susțin că era un profesionist, iar o eroare umană este scoasă din calcul.

Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, prezentând arsuri grave la nivelul feței, gâtului și mâinilor.

Știre în curs de actualizare…

Radio Tequila România