Echipă

Echipa Radio Manele 2022 Online

Max
Admin / Web Design
Macelaru G. Laurentiug__a_b__r_i__e_lcontact
Tări Sensibilul
Moderator
Zăpadă

Radio Tequila România dispune acum de propria aplicație online, de unde se poate ascultă live direct pe Telefonul Mobil. Radio Tequila România, direct de pe tabletă sau orice alt dispozitiv conectat la internet cu sistem de operare android.

DESCĂRCAȚI APLICAȚIA RADIO TEQUILA ROMÂNIA pentru Android de aici !

Radio Tequila România se ascultă Live din orice poziție dar provoacă dependență. Suntem printre puținele radiouri din Online-ul Românesc care transmit în format HD. Întrucât calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ți difuza piese atent selectate din toate genurile ( MANELE, DANCE, HIP-HOP, PETRECERE, ROMÂNEASCĂ, HOUSE și Muzică COLINDE).

Pe această cale dorim să va mulțumim că și în anul 2021 ați ales cel mai ascultat și iubit post de radio online. ( MANELE, DANCE, HIP-HOP, PETRECERE, ROMÂNEASCĂ, HOUSE și Muzică COLINDE). Ați ales ceea ce va place pentru că am reușit să ne facem plăcuți, am reușit să va ajungem la sufletul fiecărui ascultător. Și să devenim preferații voștri.

Cel mai ascultat și iubit post de radio online se numește Radio Tequila România. Hiturile și DediHiturile online își dau întâlnire 24/7 live. Ascultă Live Radio Tequila Manele www.radiotequila.ro/manele.m3u sau Ascultă Radio Tequila Petrecere – Muzică Populară de Petrecere www.radiotequila.ro/petrecere.m3u. Singurul post de radio care contează. Ascultă-l și distribuie-l la toată lista de prieteni și intră pe chatul online: https://www.radiotequila.ro/chat-live-radio-manele.

Radio Tequila România aduce Live cele mai noi Hituri Live

Radio Tequila România: Post de radio online, unde poți lasă o urare chiar în legătură directă iar cei dragi să o poată ascultă live. Poți dedică persoanei dragi chiar și o preferință muzicală în legătură directă prin care poți transmite cele mai frumoase dedicații muzicale.

Dacă îți place Radio Tequila România distribuie acest mesaj tuturor prietenilor pe pagină ta de facebook și invită-i să asculte Radio Tequila România. Apoi în programul de dedicații și mesaje surprindei cu cele mai frumoase urări și dedicații muzicale.

Echipa Radio Manele 2022 Online