Echipa

Echipa Radio MANELE 2021 Online

Max
Administrator
Macelaru G. Laurentiug__a_b__r_i__e_lcontact
Aurel
Moderator
Tari Sensibilul
Moderator
Zapada
Moderator

Radio Tequila Romania dispune acum de propria aplicatie online, de unde se poate asculta live direct pe Telefonul Mobil. Radio Tequila Romania, direct de pe tableta sau orice alt dispozitiv conectat la internet cu sistem de operare android.

DESCARCATI APLICATIA RADIO TEQUILA ROMANIA pentru Android de aici !

Radio Tequila Romania se asculta Live din orice pozitie dar provoaca dependenta. Suntem printre putinele radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, dance, hip-hop, populara-etno).

Pe aceasta cale dorim sa va multumim ca si in anul 2020 ati ales cel mai ascultat si iubit post de radio online. (manele, dance, hip-hop si populara-etno). Ati ales ceea ce va place pentru ca am reusit sa ne facem placuti, am reusit sa va ajungem la sufletul fiecarui ascultator. Si sa devenim preferatii vostri.

Cel mai ascultat si iubit post de radio online se numeste Radio Tequila Romania. Hiturile si DediHiturile online isi dau intalnire 24/7 live. Asculta Live Radio Tequila Manele www.radiotequila.ro/manele.m3u sau Asculta Radio Tequila Petrecere – Muzica Populara de Petrecere www.radiotequila.ro/petrecere.m3u.

Radio Tequila Romania aduce Live cele mai noi Hituri Live

Radio Tequila Romania : Post de radio online, unde poti lasa o urare chiar in legatura directa iar cei dragi sa o poata asculta live.

Daca iti place Radio Tequila Romania distribuie acest mesaj tuturor prietenilor pe pagina ta de facebook si invita-i sa asculte Radio Tequila Romania. Apoi in programul de dedicatii si mesaje surprindei cu cele mai frumoase urari si dedicatii muzicale.

Echipa Radio MANELE 2021 Online