Dramă la Euro 2020! Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon. A fost resuscitat 18 minute. Cum se simte acum UPDATE VIDEO

Momente dramatice la Euro 2020. Christian Eriksen, resuscitat pe teren

Momente dramatice în a doua zi de la Euro 2020. Christian Eriksen, cel mai bun jucător al Danemarcei, și-a pierdut cunoștința în finalul primei reprize al meciului cu Finlanda. Medicii au intervenit de urgență pe gazon, iar fotbalistul a fost resuscitat mai mult de 15 minute.

Eriksen a căzut inconștient pe gazon în minutul 43

Fotbalistul lui Inter Milano, proaspăt campion în Serie A, a primit o pasă de la un coleg în minutul 43 și s-a prăbușit instantaneu pe gazon. Imediat, jucătorii cei mai apropiați de locul faptei au sărit în ajutor, dându-și seama de problemă, iar medicii au intervenit imediat.

Decarul danezilor a fost resuscitat pe gazon timp de 18 minute, iar doctorii au folosit și defibrilatorul. Nordicii au izbucnit imediat în plâns, în timp ce formau un zid roșu în jurul fotbalistului, astfel ferind orice imagine dramatică. După câteva minute a apărut pe teren, cel mai probabil, și soția fotbalistului, purtând un tricou cu numărul 10 al lui Christian. Schmeichel și Kjaer, cei mai experimentați oameni din lot, au venit imediat s-o consoleze și nu au lăsat-o să se apropie de colțul terenului.

Meciul Danemarca – Finlanda a fost suspendat

UEFA a decis să suspende partida echipelor nordice de la Euro 2020 după momentele dramatice în care a fost implicat Eriksen. Finlandezii au fost primii care s-au retras la cabine, fiind descumpăniți de ceea ce au văzut la Copenhaga. După doar câteva minute au ieșit și danezii care l-au încadrat cu pături pe Eriksen.

Prima veste bună a dat-o un jurnalist nordic prezent pe gazon. Acesta a semnalat pe twitter că fotbalistul a ridicat capul în momentul în care era scos pe targă. Mai mult, după mai bine de 30 de minute, UEFA și Federația Daneză de Fotbal au confirmat că Eriksen a fost stabilizat. A apărut și o fotografie în care jucătorul ridică capul de pe targă când era scos de pe teren, vezi în galeria foto.

Sursa: YouTube
(Sursa: www.playtech.ro).

Despre Radio Tequila România