Două dintre cele cinci persoane rănite în explozia unei rulote în Maramureș au fost transferate într-un spital din Capitală

Două dintre cele cinci persoane care au fost rănite în explozia rulotei din Botiza, județul Maramureș, au fost transferate de la Spitalul Județean din Baia Mare într-un spital din București.

Ei au fost aduși cu un avion al Ministerului Apărării pentru a primi îngrijiri într-o secție specială pentru cazurile foarte grave.

Vorbim despre proprietara afacerii, o tânără de 26 de ani, care are căile respiratorii afectate, și unul dintre clienți, un bărbat de 38 de ani, care are arsuri pe mai mult de 40% din corp. Ceilalți doi adulți, proprietarul afacerii și clientul de 28 de ani, care își ținea fetița de trei ani în brațe când s-a întâmplat nenorocirea, au rămas internați la Spitalul Județean din Baia Mare. Copila este în continuare la Spitalul grigore Alexandrescu din Capitală.

În tot acest timp, anchetatorii continuă cercetările, pentru a stabili dacă instalația de gaz folosită în rulotă avea toate autorizații necesare.