Noutăți:

Donații Radio

Donații Radio MANELE 2021 Online

Susține: Radio Tequila România

Radio Tequila România este un radio care emite non stop din pasiune pentru fiecare ascultător,  iar nici un moderator sau animator din staful Radio Tequila România nu câștigă nici un salariu pe urmă acestui post de radio online, totul este făcut din plăcere și pasiunea pentru radio.

Radio Tequila România a fost înființat pentru toată lumea de pretutindeni, pentru cei plecați în Străinătate, pentru cei cărora le place muzică bună și de calitate iar alături de noi se simt mai aproape de casă și de cei dragi. Te-am ajutat să treci peste momente de tristețe și momente de bucurie cu muzică noastră. Întregul staff și echipa Radio Tequila România încercăm pe cât posibilul să menținem acest radio online la cel mai înalt nivel, la cele mai bune standarde. Pentru acesta avem nevoie și de susținerea voastră.

Vreau să fac o donație acum : Dacă vrei să faci o donație, click aici:

Dacă îți place RadioTequila.Ro și dorești să contribui la susținerea acestuia, te invităm să faci o Donație.
Pentru donații prin alte metode, te rugăm să ne contactezi prin Email ori la secțiunea Contact.
A venit momentul să ne arătați cât de apropiați sunteți față de noi.

Dacă doriți să sprijiniți Radio Tequila România o puteți face realizând o donație prin paypal, în cel mai sigur mod la ora actuală. Costurile cu hosting-ul de la radio și web au crescut și ele la fel de repede și din acest motiv apelăm la voi, utilizatorii site-ului. Nu există nicio obligativitate de a dona, dar orice contribuție e binevenită.

Cine poate face donații : Absolut orice persoană atât de pe teritoriul României cât și din afară țării.

Ce suma poate fi donată : Orice suma poate fi donată (nu am stabilit o suma…am lăsat la latitudinea fiecăruia să depună cât dorește).

ATENȚIE! Pentru ce donăm acești bani : Banii vor fi folosiți strict pentru asigurarea unor condiții optime în ceea ce privește recepționarea posturilor Radio Tequila România.

Cum se face o donație: Dacă aveți cont paypal, dați click pe imaginea de mai sus apoi va logați în contul dumneavoastră, scrieți suma și trimiteți informațiile, banii ajungând în contul Radio Tequila România.

În cazul în care nu aveți cont paypal fie va creați unul, fie dați click pe imaginea de mai sus și în stânga jos (Don’t have a PayPal account?) dați click pe CONTINUE. Este de prisos să speficic faptul că trebuie să aveți un card de credit sau debit care să aibă pe el minim suma pe care doriți să o donați. Tranzacțiile sunt 100% sigure, datele cardului dumneavoastră neajungând la noi, ele fiind procesate de PAYPAL.

Donații Radio MANELE 2021 Online