Donatii Radio

Donatii Radio MANELE 2021 Online

Sustine Radio Tequila Romania

Radio Tequila Romania este un radio care emite non stop din pasiune pentru fiecare ascultator,  iar nici un moderator sau animator din staful Radio Tequila Romania nu castiga nici un salariu pe urma acestui post de radio online, totul este facut din placere si pasiunea pentru radio.

Radio Tequila Romania a fost infiintat pentru toata lumea de pretutindeni, pentru cei plecati in Strainatate, pentru cei carora le place muzica buna si de calitate iar alaturi de noi se simt mai aproape de casa si de cei dragi. Te-am ajutat sa treci peste momente de tristete si momente de bucurie cu muzica noastra. Intregul staff si echipa Radio Tequila Romania incercam pe cat posibilul sa mentinem acest radio online la cel mai inalt nivel, la cele mai bune standarde. Pentru acesta avem nevoie si de sustinerea voastra.

Vreau sa fac o donatie acum : Daca vrei sa faci o donatie, click aici:

Daca iti place RadioTequila.Ro si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie 
Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact
A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi
.

Daca doriti sa sprijiniti Radio Tequila Romania o puteti face realizand o donatie prin paypal, in cel mai sigur mod la ora actuala. Costurile cu hosting-ul de la radio si web au crescut si ele la fel de repede si din acest motiv apelam la voi, utilizatorii site-ului. Nu exista nicio obligativitate de a dona, dar orice contributie e binevenita.

Cine poate face donatii : Absolut orice persoana atat de pe teritoriul Romaniei cat si din afara tarii.

Ce suma poate fi donata : Orice suma poate fi donata (nu am stabilit o suma…am lasat la latitudinea fiecaruia sa depuna cat doreste).

ATENTIE! Pentru ce donam acesti bani : Banii vor fi folositi strict pentru asigurarea unor conditii optime in ceea ce priveste receptionarea posturilor Radio Tequila Romania.

Cum se face o donatie : Daca aveti cont paypal, dati click pe imaginea de mai sus apoi va logati in contul dumneavoastra, scrieti suma si trimiteti informatiile, banii ajungand in contul Radio Tequila Romania.

In cazul in care nu aveti cont paypal fie va creati unul, fie dati click pe imaginea de mai sus si in stanga jos (Don’t have a PayPal account?) dati click pe CONTINUE. Este de prisos sa speficic faptul ca trebuie sa aveti un card de credit sau debit care sa aiba pe el minim suma pe care doriti sa o donati. Tranzactiile sunt 100% sigure, datele cardului dumneavoastra neajungand la noi, ele fiind procesate de PAYPAL.

Donatii Radio MANELE 2021 Online