„Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că un bărbat de 53 de ani (…), care conducea o motocicletă pe DN 73, din direcţia Piteşti către Câmpulung, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-ar fi dezechilibrat, căzând pe carosabil. În urma evenimentului, motociclistul a fost preluat inconştient de către echipajele medicale. De asemnea,  Biroului Rutier Curtea de Argeş a mai stabilit că un bărbat de 41 de ani din Bucureşti, care conducea o motocicletă pe DN 7C, din direcţia Curtea de Argeş către Corbeni, ar fi pătruns pe contrasens, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, unde ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus, din sens opus, de o femeie de 39 de ani, din judeţul Galaţi”, au anunţat reprezentanţii IPJ Argeş.”, precizează IPJ Argeş, conform Agerpres.

În urma accidentului, motociclistul a fost rănit grav, suferind multiple contuzii, iar o femeie de 42 de ani din Bucureşti, pasageră pe motocicletă, a fost rănită uşor, ambii fiind transportaţi la spital.

Poliţiştii au întocmit dosare penale pentru vătămare corporală din culpă, verificările continuând pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs evenimentele. (Sursa: www.adevarul.ro).