Doi morți pe A1, după ce o mașină a fost lovită în plin pe banda de urgență. Traficul este blocat

Photo: www.libertatea.ro

Doi oameni au murit și alți patru au fost răniți într-un accident de circulație care a avut loc marți de dimineață pe A1, la km 26, în sensul spre București, și în care au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară, a transmis ISU Giurgiu, printr-un comunicat.

Echipajele de salvatori care au ajuns la fața locului au identificat șase victime, dintre care una a fost găsită încarcerată, prinsă sub camionetă, două persoane decedate și alte trei conștiente.

Traficul pe A1 este oprit pe sensul către București, formându-se deja o coadă de mai mulți kilometri. Traficul urmează să fie deviat prin Bolintin Vale, potrivit Infotrafic.ro.

accident-a11
accident-a12
accident-a13

Potrivit G4media, accidentul s-a produs în urma impactului dintre o autoutilitară și un autoturism oprit pe banda de urgență. Automobilul se oprise pe banda de urgență pentru rezolvarea unei probleme medicale a unui pasagere (o criză de epilepsie). Un alt turism a oprit în spatele acestuia pentru acordarea sprijinului medical, iar autoutilitara a lovit primul turism parcat.

Radio Tequila România