Doi adolescenţi din Tecuci, bătuți de un bărbat pe motiv că ar fi făcut gălăgie în fața blocului. Agresorul, cercetat în libertate

Doi adolescenți din Tecuci din județul Galați au fost bătuți de un bărbat de 47 de ani pe motiv că tinerii au făcut gălăgie în fața blocului. Momentul în care individul îi lovește pe cei doi a fost filmat cu telefonul mobil de către o fată de 12 ani. Agresorul a fost dus la audieri, însă este cercetat în stare de libertate, scrie ObservatorNews.

Incidentul a avut loc, vineri,  în zona industrială a oraşului Tecuci. După cum se poate vedea în imaginile publicate pe pagina de Facebook Munikipiul Tecuci bărbatul de 47 de ani se năpustește asupra celor doi adolescenți în vârstă de 16 ani.

Îl loveşte pe unul dintre ei, care cade la pământ, după care se îndreaptă către cel de al doilea. În acest timp, bărbatul este filmat de o adolescentă.

Filmarea se opreşte după opt secunde, dar bătaia a continuat. Individul şi-ar fi îndreptat apoi furia chiar către fata de 12 ani care filmase totul. „A pus-o la pământ cu un pumn, fata a căzut cu capul de pământ şi am înţeles că ar fi dat şi cu piciorul în ea. După aia, a fugit şi din casă nu a mai ieşit”, a spus sora fetei bătute pentru ObservatorNews.

„La data de 27 august a.c., în jurul orei 20.30, Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizată, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că doi adolescenţi ar fi fost agresaţi fizic, în faţa unui imobil, din municipiul Tecuci. La faţa locului, s-a deplasat imediat un echipaj de poliţie, din primele verificări rezultând că, în seara respectivă, doi adolescenţi, de 16 ani, ar fi fost agresaţi fizic de un bărbat, de 47 de ani, deranjat de faptul că aceştia ar fi făcut gălăgie, în faţa blocului în care locuieşte”, se arată în comunicatul transmis, luni, de IPJ Galați.

Individul a fost dus la audieri, iar ulterior polițiștii au decis cercetarea lui în stare de libertate. Bătăuşul este dintr-o comună învecinată, dar s-a mutat în Tecuci la concubina lui. N-ar fi prima dată când intră în conflict cu adolescenţii din zonă.