Detaliul inedit de pe verighetele lui Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Ce s-a aflat

Detaliul inedit de pe verighetele lui Edward Sanda și Cleopatra Stratan.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt acum soț și soție, în mod oficial. Ei au publicat, de altfel, mai multe imagini emoționante de la eveniment și și-au etalat cu mândrie inelele unicat.

Detaliul inedit de pe verighetele lui Edward Sanda și Cleopatra Stratan

Pe verighete este gravat ceva special, care le onorează povestea de iubire. După spusele Cleopatrei Stratan, evenimentul a fost un real succes și chiar au postat câteva imagini de la petrecere și pe rețelele lor de socializare, inclusiv cu veroghetele concepute special pentru ei.

„Tot ce pot să spun este că am avut o nuntă minunată, emoționantă și foarte relaxantă, exact așa cum ne-am dorit. Vrem să mulțumim în mod special oamenilor care au fost alături de noi, părinților, prietenilor și tuturor oamenilor dragi nouă. Ne-am simțit minunat cu voi. Love you all”, a notat Cleopatra Stratan pe Instagram.

Emoțiile i-au cuprins și pe părinții Cleopatrei, mai ales când și-au văzut fiica purtând rochia albă de mireasă și pregătită să se mărite cu alesul inimii ei.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit sâmbătă

Astfel, Pavel Stratan a fost cel care a condus-o pe artistă spre ofițerul stării civile, acolo unde era așteptată de viitorul ei soț, dar și de mama ei, Rodica, care la eveniment a purtat o rochie albastră, voluminoasă, alături de o pereche de pantofi stiletto.

Evenimentul a avut loc sâmbătă, 14 august, iar artista în vârstă de 18 ani a radiat de fericire în cea mai importantă zi din viața ei. De asemenea, nași le-au fost comediantul Dan Badea și soția acestuia, Mădălina. După cununia civilă a urmat o perecere pe cinste, exact așa cum a visat cuplul de artiști.