Home » Actualitate Intern » Descoperire macabră: femeie omorâtă cu mai multe lovituri de SABIE. Încredibil! Cine e ucigaşul

Descoperire macabră: femeie omorâtă cu mai multe lovituri de SABIE. Încredibil! Cine e ucigaşul

Descoperire macabră: femeie omorâtă cu mai multe lovituri de SABIE. Încredibil! Cine e ucigaşul

O femeie de 49 ani, din comuna gălățeană Matca, a fost ucisă, vineri seara, de concubinul ei, de 63 ani, cu mai multe lovituri date cu o sabie artizanală.

Potrivit procurorului Oana Hâncu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați, între cei doi existau conflicte mai vechi, iar după comiterea faptei, bărbatul și-a recunoscut fapta. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore pentru omor.

Vecinii spun că între cei doi izbucneau deseori certuri, mai ales după ce femeia, casnică, consuma alcool. Așa s-a întâmplat și vineri seara, când bărbatul, inginer agronom, și-a pierdut cumpătul, a luat o sabie artizanală cu care tăia lujerii de porumb și i-a aplicat concubinei mai multe lovituri. Țipetele au fost auzite de vecini, care au sunat la 112.

“Din nefericire, medicii de pe ambulanță nu au putut face nimic în afară de a constata decesul”, a declarat directorul Ambulanței Galați, Mihai Polinschi.

Cei doi au împreună un copil de șase ani, care în seara crimei se afla la niște vecini, relatează agerpres.ro.

Preluare realitatea.net

CIteste si ...

Cel mai bun ceai pentru tratarea hipertensiunii arteriale. O cană băută în fiecare zi face minuni

Ceaiul de păducel este recunoscut mai ales pentru rolul său în bolile cardiovasculare. Compuşii activi …