Darren Cahill: „Simona îşi iubeşte ţara mai mult decât oricine altcineva pe care am cunoscut în viaţa mea”

Simona Halep, 29 de ani, locul 3 mondial, pregătește sezonul de zgură la București, alături de antrenorul său Darren Cahill, venit special din Australia să-i monitorizeze antrenamentele, informează site-ul Gazetei Sporturilor.

Surprins de jurnaliști la terenul din baza sportivă BNR împreună cu Simona Halep, Darren Cahill s-a declarat impresionat de patriotismul sportivei din Constanța.

Întrebat dacă ar putea trăi un an doar în România, iar Simona un an în Australia, Cahill a zâmbit, afirmând că Halep n-ar rezista mai mult de câteva săptămâni departe de țara noastră.

Ea ar ceda prima. Îşi iubeşte ţara mai mult decât oricine altcineva pe care am cunoscut în viaţa mea, aşa că ar rezista doar câteva săptămâni în Australia. Apoi ar lua un avion și s-ar întoarce direct în România

Darren Cahill, conform GSP:

Simona Halep va participa la patru turnee pe zgură

„Regina zgurii” nu va fi prezentă în Fed Cup, contra Italiei, dar va participa la patru turnee pe zgură: Stuttgart (19-25 aprilie), Madrid (29 aprilie-8 mai), Roma (10-16 mai), Roland Garros (30 mai-13 iunie).

În următoarele zile, Darren Cahill va superviza din România antrenamentele Simonei Halep, care se pregătește să înceapă segmentul preferat din calendar:

„Întotdeauna avem aşteptări mari, pentru că este suprafaţa ei cea mai bună, este suprafaţa pe care se simte cel mai confortabil. Este campioană la French Open şi aceasta este suprafaţa pe care străluceşte şi joacă cel mai bun tenis al ei”, a declarat Cahill, potrivit ProSport.

Despre Radio Tequila România