Home » Articole Recente » Crede că norocul… i-a picat din Cer! La propriu. Un gălăţean vinde cu 50.000 € ”meteoritul” din fântână: ”E cât o brichetă şi are 10 kile…”

Crede că norocul… i-a picat din Cer! La propriu. Un gălăţean vinde cu 50.000 € ”meteoritul” din fântână: ”E cât o brichetă şi are 10 kile…”

Un bărbat dintr-o comună gălăţeană s-a declarat fericitul proprietar al unui “meteorit”, după ce a găsit o bucată de rocă necunoscută chiar în grădina casei sale. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, are toate detaliile despre povestea desprinsă parcă din filmele science-fiction. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Gălăţeanul s-a trezit cu roca necunoscută pe proprietatea sa, din comuna Matca. Tânărul ne-a povestit că bolovanul ar fi apărut, la propriu, peste noapte, cel mai probabil în urma unui fenomen astronomic. Bărbatul a mărturisit că a descoperit “meteoritul” când se ocupa cu treburi gospodăreşti.

„L-am găsit în pământ când am săpat un puţ. Este mare cât doi pumni şi are 10 kilograme“, a povestit bărbatul din Galaţi, pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

La scurt timp după ce a descoperit „piatra suspectă“, aşa cum a numit-o chiar el, tânărul a decis să o vândă. Într-un timp relativ scurt, poza “meteoritului” a ajuns pe o pagină de anunţuri, iar preţul cerut e unul într-adevăr “galactic“. Asta deoarece “meteoritul” costă 50.000 de euro şi deja ar exista, potrivit proprietarului, un cumpărător pe lista de aşteptare, care ar fi oferit mult mai mulţi bani.

Cei interesaţi au posibilitatea să dea la schimb chiar şi maşini pentru bucata de rocă, aşa cum o spune respectivul anunţ. (VEZI AICI: APARIŢIE STRANIE PE CERUL CAPITALEI. TOATĂ LUMEA A SCOS TELEFOANELE: “SUNT EXTRATEREŞTRII?”

Bărbatul din Galaţi cere pe meteoritul găsit în grădină 50.000 de euro
Bărbatul din Galaţi cere pe meteoritul găsit în grădină 50.000 de euro

Nu e prima dată când locuitorii din Galaţi se află faţă-n faţă cu fenomene stranii, demne de  ”Dosarele X”. Tot noi vă povesteam că, la finele lui 2016, locuitorii unei alte comune se arătau de-a dreptul înspăimântaţi de faptul că pe cer îşi face apariţia, noapte de noapte, o lumină necunoscută şi erau total convinşi că nu poate fi vorba decât de un OZN (VEZI AICI TOATE DETALIILE).

Preluare cancan.ro

CIteste si ...

Transilvania Train lanseaza editia 2018

Organizatorii proiectului Transilvania Train anunță lansarea celei de-a doua ediții a călătoriei ce va avea …