Contact

Contact Radio MANELE 2021

Bine ati venit la sectiuneaContactputeti sa tinem legatura cu noi din echipa la adresa de email: contact@radiotequila.ro. Sau putem comunica mai repede prin Social Media pe Facebook sau Instagram.

Ne puteti contacta pentru: Parteneriat, colaborari, sugestii, idei, intrebari sau orice problema sau probleme de receptionare a serverelor noastre de radio sau accesarea site-ului nostru.

  Radio Tequila Romania dispune acum de propria aplicatie online, de unde se poate asculta live direct pe Telefonul Mobil. Radio Tequila Romania, direct de pe tableta sau orice alt dispozitiv conectat la internet cu sistem de operare android.

  DESCARCATI APLICATIA RADIO TEQUILA ROMANIA pentru Android de aici !

  Radio Tequila Romania se asculta Live din orice pozitie dar provoaca dependenta. Suntem printre putinele radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, dance, hip-hop, populara-etno).

  Pe aceasta cale dorim sa va multumim ca si in anul 2020 ati ales cel mai ascultat si iubit post de radio online. (manele, dance, hip-hop si populara-etno). Ati ales ceea ce va place pentru ca am reusit sa ne facem placuti, am reusit sa va ajungem la sufletul fiecarui ascultator. Si sa devenim preferatii vostri.

  Cel mai ascultat si iubit post de radio online se numeste Radio Tequila Romania. Hiturile si DediHiturile online isi dau intalnire 24/7 live. Asculta Live Radio Tequila Manele www.radiotequila.ro/manele.pls sau Asculta Radio Tequila Petrecere – Muzica Populara de Petrecere www.radiotequila.ro/petrecere.pls. Singurul post de radio care conteaza. Asculta-l si distribuie-l la toata lista de prieteni si intra pe chatul online:https://www.radiotequila.ro/chat-radio-manele.

  Radio Tequila Romania aduce Live cele mai noi Hituri Live

  Radio Tequila Romania : Post de radio online, unde poti lasa o urare chiar in legatura directa iar cei dragi sa o poata asculta live. Poti dedica persoanei dragi chiar si o preferinta muzicala in legatura directa prin care poti transmite cele mai frumoase dedicatii muzicale.

  Daca iti place Radio Tequila Romania distribuie acest mesaj tuturor prietenilor pe pagina ta de facebook si invita-i sa asculta Radio Tequila Romania. Apoi in programul de dedicatii si mesaje surprindei cu cele mai frumoase urari si dedicatii muzicale.