Comediantul Micutzu, implicat într-un scandal pe Calea Victoriei. A intervenit Poliția. VIDEO

Actorul de stand-up comedy Cosmin Nedelcu, cunoscut ca Micutzu, a fost implicat într-un incident, duminică seară, în centrul Bucureștiului. Un bărbat l-a înjurat, iar comediantul a ripostat. Potrivit imaginilor difuzate de Realitatea Plus, conflictul verbal a degenerat și un geam al unui magazin a fost spart.

UPDATE ora 14.45: Comediantul a declarat pentru România TV că un individ a agresat-o pe logodnica lui în incidentul de duminică seară.

„Un prieten, probabil de-al patronului, nu știu dacă era patron sau nu domnul respectiv, a agresat-o pe logodnica mea si l-a lovit cu pumnii pe prietenul nostru. Cam asta s-a întâmplat”, a susținut actorul.

Micutzu a precizat că el nu a fost lovit în incidentul petrecut înaintea miezului nopții pe Calea Victoriei din București.

„S-au întâmplat nişte chestii, dar după ce am fost agresați de omul respectiv. Eu nu am fost lovit, dar cel mai probabil pumnii ăia erau spre mine. Pur și simplu mergeam pe stradă şi am fost înjurat de oamenii ăştia”, a mai spus actorul de stand-up comedy, care a adăugat că „am depus plângere toţi trei şi aşteptăm ca organele să îşi facă datoria”.

„Din primele date a rezultat că în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi  adresat anumite cuvinte unui trecător”, a transmis Poliția Capitalei, luni dimineață.

Micutzu „ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză”, potrivit Poliției, care a precizat că, pentru aplanarea conflictului, „au intervenit alte doua persoane, un bărbat și o femeie”.

În secvențele video difuzate de Realitatea Plus, care nu surprind momentul inițial al conflictului, se vede cum actorul de stand-up comedy Cosmin Nedelcu poartă discuții aprinse cu un alt individ.

La un moment dat, între cei doi are loc o altercație fizică, iar apoi, pe filmare se aude cum un geam al unui magazin este spart, scenă menționată de altfel și în comunicatul polițiștilor.

(Sursa: www.libertatea.ro).

Despre Radio Tequila România