Chindia Târgovişte rămâne în Liga 1 | VIDEO

Chindia a reuşit să se menţină în primul eșalon al fotbalului autohton, după ce a învins Concordia, scor cu 4-1 la loviturile de departajare, duminică seara, la Ploieşti.

După ce a cedat în tur cu 1-2, Chindia a dominat cvasitotal în timpul perioadei regulamentare, a ratat numeroase ocazii de gol, dar a reuşit să înscrie dramatic, prin Nasser Chamed (’90+1), în urma unui corner executat de Cristian Cherchez.

Întrucât regula golurilor marcate în deplasare a fost abrogată, meciul a ajuns în prelungiri, dar niciuna dintre echipe nu a reuşit să facă diferenţa.

La loviturile de departajare, eroul târgoviştenilor a fost portarul Cătălin Căbuz, care a apărat şuturile trimise de Nemanja Sokovic şi Raul Palmeş, pentru Chindia transformând Paul Iacob, Juan Pablo Passaglia, Ţvetelin Ciunciukov şi Daniel Celea. Pentru ilfoveni a înscris Azdren Llullaku.

Agerpres amintește că Chindia s-a clasat pe locul 7 în play-out-ul Ligii 1, iar Concordia a încheiat pe locul 5 în play-off-ul Ligii a II-a, dar CSA Steaua, care a ocupat locul patru, nu a avut drept de promovare.

Tot duminică, pe arena din Șoseaua Ștefan Cel Mare, Dinamo Bucureşti înfruntă Universitatea Cluj. În tur, ardelenii s-au impus cu 2-0.