Chat

Chat Live Radio Manele 2021-2022 Online

Chat LIVE Radio Manele – Xat Manele. Cauți o comunitate din România unde să socializezi și să te distrezi sau să scapi de plictiseală? Ei bine, acesta comunitate este cel mai potrivit loc pentru ține! Xat-ul Radio Tequila România este o comunitate de chat online românesc unde se pot conecta românii de pretutindeni și tot odată se pot ascultă live cele mai noi hit-uri online și tot odată puteți trimite cele mai frumoase Dedicații LIVE către persoanele dragi. Un loc unde se pot lega noi prietenii și se poate socializa live gratis cu fete și băieți din întreagă lume. Dacă dorești să participi și tu la discuțiile purtate public între utilizatori, fără să întâmpini probleme cu administratorii chatului, te rugăm să citești și să respecți Regulile de utilizare.

Regulament pentru Comunitatea Chat-ului Radio Tequila România

1. Unică limba permisă pe chat este limba română.
2. Nu folosiți cuvinte obscene, ofensatoare, injurii și nici prescurtări ale acestora, ori un limbaj licențios – afirmațiile cu conținut pornografic, propagandistic, imoral, discriminatoriu sunt interzise.
3. Nu scrieți cu majuscule.
4. Nu se redau conversații sau fragmente de conversații din ferestrele de privat.
5. Ascultați opiniile și sfaturile operatorilor, în contextul în care va privesc.
7. Spam-ul, invitațiile pe alte canale și în general reclamă de orice fel, atât public cât și privat, sunt interzise. Se INTERZICE fără nici un fel de excepție, folosirea userilor de pe chat că mediu/țintă de publicitate sau orice alt fel de informații ce îndeamnă userii să vină/vadă/cumpere/etc. un serviciu/produs/etc.
8. Jignirea, hărțuirea și insultarea utilizatorilor sau adminilor, indiferent de provocare sau context, nu sunt permise.
9. Folosirea invectivelor, a limbajului trivial și a injuriilor nu sunt permise.
10. Folosirea numelor calomniatoare, la adresa diverselor persoane publice este interzisă.
11. Folosirea numelor care, prin conținutul lor, fac reclamă la diverse site-uri, firme sau produse, este interzisă.
12. Nu purtați discuții cu caracter sexual , discriminatoriu, violent.
13. Userii care încalcă vreuna din reguli va primi un singur avertisment din partea unuia dintre admini, iar în cazul în care va recidivă, va fi exclus de pe site și va avea ip-ul bannat.
14. Nu se obligă un user a purta o discuție pe privat dacă el nu este de acord.
15. Echipa radiotequila.ro are dreptul de a schimbă regulamentul de chat ori de câte ori consideră că este necesar și își rezervă dreptul de a menține bună funcționare a chatului, chiar dacă acest lucru presupune banarea conturilor.

Chat Live Radio Manele 2021-2022 Online