Chat

Xat Radio MANELE 2021 Online

Chat LIVE Radio Manele – Xat Manele. Cauti o comunitate din Romania unde sa socializezi si sa te distrezi sau sa scapi de plictiseala? Ei bine, acesta comunitate este cel mai potrivit loc pentru tine! Xat-ul Radio Tequila Romania este o comunitate de chat online romanesc unde se pot conecta romanii de pretutindeni si tot odata se pot asculta live cele mai noi hit-uri online si tot odata puteti trimite cele mai frumoase Dedicatii LIVE catre persoanele dragi. Un loc unde se pot lega noi prietenii si se poate socializa live gratis cu fete si baieti din intreaga lume. Daca doresti sa participi si tu la discutiile purtate public intre utilizatori, fara sa intampini probleme cu administratorii chatului, te rugam sa citesti si sa respecti Regulile de utilizare.

Regulament pentru Comunitatea Chat-ului Radio Tequila Romania

1. Unica limba permisa pe chat este limba romana.
2. Nu folositi cuvinte obscene, ofensatoare, injurii si nici prescurtari ale acestora, ori un limbaj licentios – afirmatiile cu continut pornografic, propagandistic, imoral, discriminatoriu sunt interzise.
3. Nu scrieti cu majuscule.
4. Nu se redau conversatii sau fragmente de conversatii din ferestrele de privat.
5. Ascultati opiniile si sfaturile operatorilor, in contextul in care va privesc.
7. Spam-ul, invitatiile pe alte canale si in general reclama de orice fel, atat public cat si privat, sunt interzise. Se INTERZICE fara nici un fel de exceptie, folosirea userilor de pe chat ca mediu/tinta de publicitate sau orice alt fel de informatii ce indeamna userii sa vina/vada/cumpere/etc. un serviciu/produs/etc.
8. Jignirea, hartuirea si insultarea utilizatorilor sau adminilor, indiferent de provocare sau context, nu sunt permise.
9. Folosirea invectivelor, a limbajului trivial si a injuriilor nu sunt permise.
10. Folosirea numelor calomniatoare, la adresa diverselor persoane publice este interzisa.
11. Folosirea numelor care, prin continutul lor, fac reclama la diverse site-uri, firme sau produse, este interzisa.
12. Nu purtati discutii cu caracter sexual , discriminatoriu, violent.
13. Userii care incalca vreuna din reguli va primi un singur avertisment din partea unuia dintre admini, iar in cazul in care va recidiva, va fi exclus de pe site si va avea ip-ul bannat.
14. Nu se obliga un user a purta o discutie pe privat daca el nu este de acord.
15. Echipa radiotequila.ro are dreptul de a schimba regulamentul de chat ori de cate ori considera ca este necesar si isi rezerva dreptul de a mentine buna functionare a chatului, chiar daca acest lucru presupune banarea conturilor.

Xat Radio MANELE 2021 Online