Ce filme și seriale noi poți urmări pe Netflix în luna ianuarie a anului 2022

În luna ianuarie 2022, Netflix vine cu noi filme și seriale, unele dintre ele chiar foarte mult așteptate. Vezi lista cu filme Netflix pentru luna ianuarie 2022.

Filme Netflix ianuarie 2022. Descoperă lista cu cele mai noi filme și seriale pe care le poți urmări începând din luna ianuarie. Vezi și cu ce coduri secrete pe Netflix poți accesa mai multe filme și seriale.

Filmele lunii pe Netflix, în ianuarie 2022

Rebelde – din 5 ianuarie 2022

Unul dintre cele mai promițătoare filme Netflix, Rebelde, are premiera pe 5 ianuarie 2022.

Bun venit la EWS, renumita școală cu internat, la care dificilul drum către celebritate nu este pentru cei slabi de înger. Rebelii este un reboot al îndrăgitei telenovele cu și pentru adolescenți din care, la începutul anilor 2000, au derivat mai multe telenovele în Argentina și Mexic. Rebelii este regizat de Santiago Limón și Yibran Asaud, iar acțiunea se desfășoară pe culoarele din Elite Way School, care găzduiește o nouă generație de elevi și noi povești și personaje, cărora li se alătură și unele mai vechi, pe care, cu siguranță, fanii le vor recunoaște. De-a lungul a opt episoade, Rebelii urmărește un grup de elevi care fac tot ceea ce le stă în putință pentru a ieși învingători în Bătălia trupelor de la EWS, cel mai important concurs muzical pe care trebuie să-l câștige pentru a-și începe cu succes cariera muzicală. Între ei se nasc iubiri și prietenii, în timp ce o misterioasă societate secretă le umbrește visul de a deveni următoarea mare vedetă.

Filme Netflix ianuarie 2022 – trailer Rebelde

Munich – The Edge of War – din 21 ianuarie 2022

Bazat pe bestsellerul internațional al lui Robert Harris. Este toamna lui 1938 și Europa e în prag de război. Adolf Hitler se pregătește să invadeze Cehoslovacia, iar guvernul lui Neville Chamberlain încearcă disperat să găsească o soluție pașnică. Presiunile cresc, iar Hugh Legat, un funcționar britanic, și Paul von Hartmann, un diplomat german, se întâlnesc la München, la Conferința de urgență. Odată negocierile începute, cei doi prieteni se trezesc în mijlocul unui cerc vicios de subterfugii politice și pericole cât se poate de reale. Cu ochii întregii lumi ațintiți asupra lor, vor reuși oare să evite războiul și dacă da, cu ce preț?

Trailer – Munich – The Edge of War

Ozark: Sezonul 4 – partea I – din 21 ianuarie

Ozark este o dramă captivantă cu acțiunea plasată în prezent și urmărește călătoria familiei Byrde de la viața obișnuită din suburbiile orașului Chicago la activitatea infracțională periculoasă din munții Ozark din statul Missouri. Serialul explorează teme precum capitalismul, dinamica legăturilor de familie și supraviețuirea, totul din perspectiva unor americani (deloc) obișnuiți.

Trailer Ozark – Filme Netflix ianuarie 2022

Seriale noi Netflix ianuarie 2022

The Hook Up Plan – Sezonul 3

Din 1 ianuarie, Netflix lansează un nou sezon al serialului The Hook Up Plan. Elsa, Charlotte și Milou își văd prietenia zdruncinată de o iubire secretă și se confruntă fiecare cu provocări năucitoare și decizii de viață importante.

Filme Netflix ianuarie 2022 – Trailer

The Club – Partea a II-a

Sursa vinovăției Matildei iese la lumină atunci când revine un personaj din trecutul ei. Raşel și İsmet ajung în impas. Violența mocnește în Istanbul. Din 6 ianuarie.

The Club – Partea a II-a – Trailer – Seriale Netflix ianuarie 2022

Undercover – sezonul 3

Sperând să își schimbe viața, Bob acceptă o misiune periculoasă sub acoperire pentru a descoperi un turnător din poliție, dar se va reîntâlni cu Ferry Bouman. Din 10 ianuarie 2022, pe Netflix.

The Journalist – Serial nou Netflix, ianuarie 2022

În acest serial bazat pe blockbusterul cu același nume, o jurnalistă cunoscută pentru nonconformism în lumea știrilor urmărește adevărul cu orice preț. Din 13 ianuarie.

After Life – sezonul 3

Deși Tony nu mai are aceeași atitudine agresivă și ursuză față de viață, se luptă în continuare să umple golul lăsat în urmă de pierderea soției. Din 14 ianuarie 2022.

Trailer After Life – Filme Netflix ianuarie 2022

Archive 81 – Serial nou Netflix, ianuarie 2022

Un arhivist angajat să restaureze o colecție de casete reconstruiește munca unei producătoare de film și investigația acesteia privind un cult periculos. Din 14 ianuarie.

The House – Serial nou Netflix, ianuarie 2022

The House trailer – Filme seriale Netflix ianuarie 2022

Din 14 ianuarie 2022 se lansează, de asemenea, unul dintre cele mai noi filme seriale Netflix. Această antologie de comedie neagră excentrică este regizată de talente de top în animația stop-cadru independentă.

El Marginal – sezonul 4

Serialul dur de acțiune revine cu un al patrulea sezon din 19 ianuarie.

Too Hot to Handle: sezonul 3

Pe o coastă paradisiacă, tineri superbi se întâlnesc și se cunosc. Problema e că trebuie să se abțină de la sex, dacă vor să câștige premiul de 100.000 de dolari. Din 19 ianuarie.

Snowpiercer: sezonul 3.

Șase luni mai târziu, Layton își continuă căutările în speranța că va găsi un loc propice traiului, iar Wilford, alimentat de furie și răzbunare, este pe urmele lui. Noul sezon se lansează din 25 ianuarie și episoadele vor fi difuzate săptămânal.

The Sinner: Sezonul 4

Acest thriller în serial nominalizat la Globul de Aur revine cu un nou sezon din 19 ianuarie.

Chosen – Serial nou Netflix, ianuarie 2022

Lumea unei adolescente este dată peste cap atunci când aceasta descoperă ce ascunde cu adevărat orășelul său liniștit din Danemarca. De la creatorii „The Rain”. Din 27 ianuarie.

Framed! A Sicilan Murder Mystery

Doi tehnicieni TV ghinioniști se trezesc la locul unei crime. Fiecare măsură pe care o iau pentru a nu deveni suspecți le aduce probleme și mai mari. Un nou serial Netflix din 27 ianuarie.

Feria: The Darkest Light

La jumătatea anilor 90, în Andaluzia, două surori caută adevărul atunci când părinții lor dispăruți sunt acuzați de uciderea a 23 de persoane într-un ritual ocult. Din 28 ianuarie.

Getting Curoius with Jonathan Van Ness

Un nou serial de la Jonathan Van Ness, inspirat de podcastul lui de succes și de turneul de stand-up. Din 28 ianuarie.

In from the cold

O femeie trebuie să aleagă între a-și pune familia în pericol și a-și relua trecutul de spion rus cu abilități speciale obținute prin bioinginerie. Din 28 ianuarie.

The woman in the house across the street from the Girl in the Window

Viața unei artiste cu inima frântă este dată peste cap când devine martora unei crime. Dar oare chiar să fi fost o crimă? Din 28 ianuarie.

All of us are dead

Un virus al zombilor se răspândește rapid într-o școală, iar elevii aflați în pericol luptă pentru a supraviețui și a scăpa.

Filme documentare Netflix ianuarie 2022

The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman

În acest serial documentar sfâșietor, un escroc nemilos se dă drept spion britanic manipulându-și și jecmănindu-și victimele și familiile lor din 18 ianuarie.

Heavenly Bites – Mexico

Heavenly Bites – Mexico trailer – Filme documentare Netflix ianuarie 2022

Bine ai venit la o extravaganță alimentară, un poem vizual despre ingeniozitatea culinară mexicană și aromele bizare și savuroase care fac să merite durerile de stomac. Din 19 ianuarie.

Midbight Asia: Eat · Dance · Dream

Un periplu la ceas de seară prin șase orașe asiatice emblematice și gastronomia, arta, cluburile și subculturile care le diferențiază. Din 20 ianuarie.

Neymar: The Perfect Chaos

Neymar Trailer – Filme Netflix ianuarie 2022

Iubit de o lume întreagă și criticat de mulți, Neymar vorbește despre suișurile și coborâșurile din viața personală și fabuloasa lui carieră fotbalistică. Din 25 ianuarie.

Filme Netflix pentru copii ianuarie 2022

Serial Netflix pentru copii – Action Pack – din 4 ianuarie

Filme pentru copii Netflix ianuarie 2022

Curajoșii copii de la Academia micilor eroi colaborează cu suflet, inteligență și superputeri pentru a înfrunta răufăcătorii și a scoate la iveală latura lor bună!

RiverDance: The Animated Adventure

După o mare pierdere, Keegan și prietena lui, Moya, învață să înfrunte pericolul și disperarea în pași de dans, alături de o turmă de căprioare fantastice.

Ada Twist, Scientist – sezonul 2 din 25 ianuarie

Filme pentru copii Netflix ianuarie 2022

În acest sezon, Ada și prietenii ei pasionați de știință caută răspunsuri în lung și-n lat, de la stele până la Pământ!

Filme Netflix ianuarie 2022 – titluri licențiate

 • After Earth – din 1 ianuarie
 • Masha and the Bear – din 1 ianuarie
 • Mission: Impossible – fallout – din 1 ianuarie
 • Pup-o, mă! 2 – din 1 ianuarie
 • Taxi Driver – din 1 ianuarie
 • The Covenant- din 1 ianuarie
 • The Ninth Gate – din 1 ianuarie
 • War of the Worlds – din 1 ianuarie
 • Charlie’s Angels – din 28 ianuarie
 • Câmp de maci – din 28 ianuarie
 • Star Treck Beyound – din 31 ianuarie