Cazare cu 40 de lei pe noapte la mare. Lista hotelurilor înscrise în programul “Litoralul pentru Toţi”

Ce hoteluri sunt inscrise in ”Litoralul pentru toti”

Prin programul ”Litoralul pentru toți”, românii pot să petreacă un sejur pe litoralul românesc, cu tarife care pornesc de la 40 de lei pe noapte. Programul ”Litoralul pentru toți” se desfășoară începând de azi până la data de 20 iunie.

Cazare cu 40 de lei pe noapte la mare

Astfel, peste 50 de hoteluri din toate stațiunile de pe litoralul românesc de la Marea Neagră o să participe la acest program, acestea punând la dispoziția turiștilor circa 4.000 de locuri de cazare pe noapte.

”Românii pot petrece un sejur pe litoralul românesc cu tarife pornind de la 40 de lei pe noapte prin programul ‘Litoralul pentru Toţi’, care se desfăşoară în perioada 21 mai – 20 iunie 2021, anunţă Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). Până în prezent, un număr de 54 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoralul românesc al Mării Neagre vor participa la acest program, punând la dispoziţia turiştilor aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte”, potrivit Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc.

Așadar, lista hotelurilor înscrise în program poate fi consultată AICI.

De precizat este că tarifele prin acest program sunt cu până la 65% mai mici decât cele din vârf de sezon. Astfel, tariful pentru o noapte de cazare începe de la suma de 40 de lei. Cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate să fie achiziționat la un hotel de 3 stele din stațiunea Neptun și costă 80 de lei pe noapte pentru două persoane.

Stațiunea Mamaia, la polul opus, din punct de vedere al prețurilor

Apoi, la polul opus se află stațiunea Mamaia, acolo unde la un hotel de 4 stele, două persoane vor plăti pentru un sejur de minimum cinci nopți, ce include cazare cu servicii de masă ultra all-inclusive, suma de 520 lei pe noapte.

De asemenea, turiștii care doresc să se cazeze în stațiunea Eforie Nord beneficiază de tarife ce pornesc de la 85 de lei pe noapte, pentru două persoane, pachete de minimum patru nopți.

De precizat mai este că programul ”Litoralul pentru toți” se află la ediția 38, fiind singurul program social din România, care este susținut integral de mediul de afaceri, respectiv patronatele hoteliere autohtone.

La fel ca și în anii precedenți, sejururile se pot achita și cu vouchere de vacanță, de către românii care nu le-au consumat până acum. De asemenea, alte detalii despre hotelurile incluse în acest program se pot găsi și pe site-ul FPTR, iar rezervările se pot face atât în mod direct, la hotel, cât și prin intermediul unor agenții de turism.