Care este starea de sănătate a pacienților transferați de la „Victor Babeș” Citeşte întreaga ştire: Care este starea de sănătate a pacienților transferați de la „Victor Babeș”

Patru pacienți internați în TIR-ul ATI de la Victor Babeș din București au fost transferați, luni seara, la alte unități medicale din București. Florin Bica, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni din București a transmis pentru ziarul Libertatea că starea pacienților care au ajuns la unitatea medicală este una gravă.

Trei pacienți au murit în unitatea mobilă de la „Victor Babeș” din cauza instalației de oxigen. Este vorba de trei femei cu vârste cuprinse între 66, respectiv 84 de ani.

De asemenea, în urma incidentului patru pacienți au fost transferați în alte unități medicale din București pentru îngrijiri medicale. Un al cincilea pacient a fost internat pe o secție proprie a spitalului Victor Babeș.

De asemenea, doi au fost internați la Spitalul Bagdasar Arseni, unul la spitalul Floreasca și un altul la Spitalul ROL 2.

Florin Bica, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni din București a transmis pentru ziarul Libertatea că starea pacienților care au ajuns la unitatea medicală este „ foarte gravă. Pacienții au comorbidități și sunt intubați non-invaziv”, a declarat medicul pentru Ziarul Libertatea.

Cât despre pacienții transferați la Spitalul Floreasca, respectiv la Spitalul ROL 2, reprezentanții unităților medicale nu au oferit informații despre starea acestora, neavând acordul familiei.

Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei a deschis o anchetă după tragedia de la spitalul „Victor Babeș”. (Sursa: www.libertatea.ro).

Despre Radio Tequila România