Blocul din nordul Bucureștiului care a luat foc sâmbătă seară, aprins de niște lampioane. De unde au fost lansate

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat duminică pe pagina de Facebook că incendiul puternic de sâmbătă seară, la un bloc aflat în construcţie din nordul Capitalei, ar fi pornit de la nişte lampioane lansate la o petrecere de lângă imobil.

„La ultimul etaj al blocului care a luat foc aseară în Sectorul 1 erau depozitate butoaie cu smoală. Am aflat de la autorităţi că incendiul a pornit de la nişte lampioane lansate la o petrecere de lângă bloc. În prezent, blocul nu este locuit… dacă ar fi fost posibil, acum am fi asistat la o tragedie”, a scris primarul duminică pe Facebook.

Clotilde Armand a mai spus că trebuie luate măsuri urgente din partea autorităţilor pentru comercializarea şi utilizarea lampioanelor, „pentru că data viitoare s-ar putea să nu mai avem noroc”.

Incendiul a izbucnit pe terasa unui bloc cu 12 etaje aflat în construcție, situat în sectorul 1 al Capitalei. Zeci de pompieri au fost mobilizaţi pentru stingerea flăcărilor, iar în jurul orei 22.35, ISU a transmis că incendiul a fost lichidat.

Nu au existat victime.

Foto: Facebook Clotilde Armand

(Sursa: www.libertatea.ro).

Despre Radio Tequila România