Bătăușii pădurarului din Dâmbovița, arestați preventiv. Acum trei ani, l-ar fi atacat pe primarul localității

Cei trei bărbați care l-au bătut, joi, pe un pădurar din Dâmbovița chiar în curtea acestuia au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. În 2018, bărbații au fost implicat într-un conflict cu primarul localității Butimanu, susțin surse judiciare pentru Libertatea, după ce acesta i-ar fi prins la furat de porumb.

Agresorii de 16, 28 și 37 de ani au fost reținuți inițial pentru 24 de ore imediat după incident, iar ulterior magistrații au dispus arestarea pentru 30 de zile. Pe numele lor a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și violare de domiciliu.

Indivizii au pătruns, joi, în curtea unui pădurar din Bilciurești și l-au snopit în bătaie. Aceștia au agresat-o și pe soția sa care a încercat să-i despartă. Nici vecinii alarmați de țipetele femeii nu au putut interveni.

Vă avertizăm că urmează imagini cu puternic impact emoțional:

După ce l-au bătut pe bărbat, aceștia au fugit cu mașina, însă au fost identificați la scurt timp. Soția bărbatului a spus că indivizii s-au răzbunat pentru că soțul său i-a prins la furat de lemne.

De asemenea, surse judiciare au declarat pentru ziarul Libertatea că agresorii nu sunt la primul conflict de acest fel. În 2018 au atacat cu topoarele doi paznici și pe primarul din Butimanu, care i-ar fi prins pe indivizi la furat de porumb.

Ca să se apere edilul a tras atunci mai multe focuri de armă în plan vertical. Nu a fost depusă nicio plângere la poliție, astfel că cei trei au scăpat.

(Sursa: www.libertatea.ro).

Despre Radio Tequila România