Home » Articole Recente » Apple și Samsung, în alertă: A apărut primul telefon care nu rămâne fără spațiu! Iată cât costă

Apple și Samsung, în alertă: A apărut primul telefon care nu rămâne fără spațiu! Iată cât costă

O nouă marcă de smartphone-uri, numită Robin, a fost lansată de un start-up din San Francisco şi concurează acum cu giganţi globali precum Samsung sau Apple.

Mike Chan şi Tom Moss au lucrat anterior împreună la Google. Au fondat Nextbit fiindcă erau de părere că oamenii nu ar trebui să rămână fără spaţiu de stocare pe smartphone-urile lor. Şi-au propus iniţial să facă software pentru telefoanele inteligente pe bază de android care îşi lasă utilizatorii să îşi stocheze informaţiile personale în cloud.

În cele din urmă, Chan şi Moss au decis să creeze şi dispozitivul hardware. După ce au testat apele cu o campanie de finanţare pe Kickstarter – Robin – ”primul telefon care nu rămâne fără spaţiu din istorie”, după cum este descris produsul în campania de lansare, a intrat pe piaţă anul acesta.

Nextbit are ambiţii mai mari, prin care să ajungă şi la consumatorii mainstream, dar spune că nu se grăbeşte să facă acest lucru. Un smartphone Robin de 299 de dolari este disponibil pe website-ul companiei, pe Amazon şi în trei magazine din San Francisco.

SURSĂ

Preluare realitatea.net

CIteste si ...

Procurorii au pus tunurile pe apropiații şefului PSD

Oamenii lui Dragnea, încolţiţi! În ultimele două luni, tot mai mulţi dintre oamenii considerați prieteni …