Aplicatie Android

Aplicatie Android Radio Manele 2020

Aplicatie Android – Radio Tequila Romania – Apasa aici: click aici

Aplicatie Android – Radio Tequila Romania – Radio Manele, Dance, Hip-Hop, Etno-Popular.

Acum puteti asculta radioul nostru foarte simplu avand la indemana un telefon cu sistem android 4.1 sau o versiune ulterioara. Pentru a asculta fara intreruperi. Aplicatia noastra se regaseste in Magazin Play Gratuit se poate descarca, si aveti nevoie de o conexiune de Internet. (Wi-fi sau Date Mobile).

RECOMANDARE: WI-FI fara probleme de receptionare.

Radio Tequila Romania poate fi receptionat pe telefon oriunde te-ai afla daca ai o conexiune la internet de minim 128 kbps. Se poate asculta live direct de pe site la sectiunea ”Asculta live pe site” sau direct pe desktop cu Media Player. EXEMPLU: Winamp sau alt media player audio (BS. PLAYER, VLC MEDIA PLAYER, AIMP, ETC.)

Pentru a asculta live in Winamp accesati adresa de: www.radiotequila.ro/live.pls pentru a asculta toate serverele noastre. Sau doar Radio Tequila Manele accesati link-ul separat de ascultare in Media Player: www.radiotequila.ro/manele.pls

Radio Tequila Romania se asculta Live din orice pozitie dar provoaca dependenta. Suntem printre putinele radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, dance, hip-hop, populara-etno).