Aglomeraţie la vămile din vest. Se așteaptă și două ore pentru ieșirea din țară

Punctele de trecere a frontierei din zona de vest a ţării sunt aglomerate sâmbătă, 21 august. Timpul de aşteptare pentru autoturismele care ies din România ajunge la două ore la Petea şi la Urziceni, în județul Satu Mare, şi la oră şi jumătate la vămile Nadlac și Nădlac II, din județul Arad, arată datele în timp real oferite de site-ul Poliției de Frontieră.

Conform datelor furnizate de Poliţia de Frontieră:

  • pe sensul de ieşire la punctul de trecere a frontierei de la Petea, unde sunt şase artere deschise, şi la punctul de trecere Urziceni, din județul Satu Mare, unde sunt deschise trei artere pentru autoturisme, timpul de aşteptare este de 120 de minute;  
  • la vama Nădlac II (județul Arad), unde se iese din ţară pe 10 artere, autoturismele aşteaptă o oră şi jumătate;
  • la Nădlac timpul de aşteptare pentru autoturisme la ieşirea din ţară, care se face pe trei artere, este de 100 de minute.
  • La Turnu, județul Arad, unde sunt trei artere de ieșire, timpul de așteptare este de 50 de minute.  

Aproape o oră de așteptat la intrarea de la vama Giurgiu

La intrarea în ţară s-au format cozi de autoturisme la unele dintre punctele de trecere de pe graniţa cu Bulgaria.

  • La Giurgiu, unde sunt cinci artere, timpul de aşteptare la intrarea în ţară pentru autoturisme este de 50 de minute, iar la Vama Veche, în județul Constanța, 30 de minute.

La Negru Vodă, în județul Constanța, timpul de așteptare era de peste 100 de minute, dar acum trecerea se face în 20 de mine. Timpul de așteptare a scăzut și la Calafat, în Dolj, de la o oră, la 20 de minute.

Foto: Hepta

(Sursa: www.libertatea.ro).

Despre Radio Tequila România