Află cine te-a blocat pe WhatsApp. Modalitatea e simplă

WhatsApp

Indiferent dacă este vorba despre o persoană care te-a părăsit sau despre un prieten de la care nu ai mai auzit nimic, cu siguranță ai avut deja suspiciuni că cineva te-a blocat pe aplicația WhatsApp. Există unele detalii care îți pot confirma – sau infirma – acest lucru. Iată despre ce este vorba!

A fi blocat de o persoană la care ții și față de care nu știi cum ai greșit provoacă, fără îndoială, o senzație neplăcută. Aplicația WhatsApp, folosită foarte des pentru comunicare, nu dezvăluie direct contactele ce te-au blocat și nici nu îți trimite notificări în acest sens.

Cu toate acestea, există unele metode prin care poți afla dacă o persoană care te interesează, indiferent de statutul său sau tipul de relație pe care îl aveți, te-a blocat cu adevărat sau nu. Playtech Știri îți va explica în rândurile de mai jos ce indicii pot să dezvăluie acest fapt.

Cum îți dai seama dacă ai fost blocat pe WhatsApp

Prima metodă prin care îți dai seama că ai fost blocat pe WhatsApp presupune efectuarea unor apeluri care nu funcționează. Pur și simplu încerci să suni persoana care te interesează și, dacă te-a blocat, vei observa că apelul nu poate fi efectuat.

Dacă știi că persoana care te interesează are status vizibil pentru contactele sale, aceasta poate fi o altă metodă prin care poți afla dacă te-a blocat sau nu. Dacă la statusul contactului tău nu apare „Văzut ultima dată” sau „Online”, cel mai probabil te-a blocat.

Unii utilizatori ai aplicației WhatsApp permit doar contactelor să le vadă imaginea de profil așa că, dacă ești sigur că ești în lista de contacte a persoanei care te interesează, acesta poate fi un alt indiciu al faptului că te-a blocat. În cazul în care imaginea de profil lipsește, înseamnă că ai fost blocat.

Cea mai veridică dovadă a faptului că ai fost blocat este reprezentată de mesajele netrimise. Dacă trimiți un mesaj persoanei care te interesează și în dreptul acestuia rămâne afișată o singură bifă, în loc de două, înseamnă că te-a blocat pe aplicația WhatsApp.

Trebuie precizat, însă, că în cazul în care persoana care te interesează are telefonul sau serviciile de internet închise sau nu are semnal la dispozitivul mobil, în dreptul mesajului va apărea tot o singură bifă. Când utilizatorul se va reconecta și va primi mesajul tău, vor apărea două bife.