Adda a slăbit mult din cauza problemelor de sănătate. Cum arată abdomenul artistei acum

Adda a dezvăluit, recent, că se confruntă cu o afecțiune delicată, iar din acest motiv, artista a ajuns de mai multe ori pe mâna medicilor. Mai mult, artista a fost nevoită să renunțe la multe alimente, ceea ce a dus la o scădere a kilogramelor, într-un ritm alert.

Acum, Adda a postat pe contul de socializare, o imagine în care le arată fanilor cum arată abdomenul ei, după mulți ani. Vedeta a ajuns deja la 57 de kilograme.

„NU țin cură de slăbire! Mănânc alimente fără HISTAMINĂ – am intoleranță! Fără – GLUTEN- am intoleranță. Am renunțat și la ZAHĂR- tot din cauze medicale. Mâncarea pe care o consum trebuie să fie proaspătă!

Adda a slăbit mult din cauza problemelor de sănătate. Cum arată abdomenul artistei acum

Nu am voie să mănânc ceva gătit mai vechi de câteva ore, chiar dacă sunt alimente permise, pentru că nivelul de histamină crește și am erupții pe tot corpul… tam tam. Beau multă apă!

167634324_297849425032979_7345444167717333355_nIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Iau vitamine și suplimente ca să îmi întăresc imunitatea și să-mi repar organismul pe care l-am stricat singurică din cauza alimentației greșite, medicamente-antibiotice, antiinflamatoare etc. și stres”, a declarat artista la InstaStory.