Home » Articole Recente » Aceasta este cea mai interesantă tehnologie pe care o va încorpora iPhone 8! Iată despre ce e vorba

Aceasta este cea mai interesantă tehnologie pe care o va încorpora iPhone 8! Iată despre ce e vorba

Aparent, tehnologiile 3D vor avea un rol important în arsenalul de inovaţii aduse de iPhone 8. Pe de o parte, vom avea deasupra ecranului un senzor 3D care oferă funcţii avansate de recunoaştere facială, însă senzorul 3D laser plasat pe spatele carcasei pare să aducă cele mai interesante facilităţi.

Potrivit dezvăluirilor făcute de surse apropiate companiei, Apple pune accentul pe folosirea tehnologiilor de realitate augmentată (AR), iPhone 8 dispunând de senzori care permit interpretarea adâncimii şi transpunerea precisă a obiectelor virtuale 3D într-un spaţiu fizic real, scrie Go4it. 

Cât despre senzorul laser incorporat deasupra ecranului, acesta promite să îmbunătăţească acurateţea funcţiei de recunoaştere facială, oferind o alternativă la senzorul Touch ID eliminat de sub ecran.

Preluare realitatea.net

CIteste si ...

Fosta soţie a făcut acuzaţii teribile la adresa lui. Cum i-am filmat pe unul dintre cei mai bogaţi politicieni & fiul pe care l-ar fi lăsat în stradă

Dan Cristian Popescu, actualul viceprimar al Sectorului 2 al Capitalei, este considerat unul dintre cei …