Accident pe centura Alexandriei: Două persoane au fost rănite după ce o dubă și o mașină s-au ciocnit

O dubă şi o maşină au fost implicate, vineri, într-un accident pe centura ocolitoare a Alexandriei spre localitatea Buzescu, iar două persoane au fost rănite, informează ISU Alexandria.

„Accident rutier, cu două autoturisme implicate, (la pădure, aproape de localitatea Buzescu). Două victime, un bărbat şi o femeie, de aproximativ 60 de ani. Femeia, şoferul dubei, cu un traumatism toracic, conştientă şi cooperantă, neîncarcerată, a fost preluată de echipajul SMURD şi transportată la Unitatea Primiri Urgenţe Alexandria pentru îngrijiri de specialitate. Conducătorul celuilalt autoturism, un bărbat, conştient şi cooperant, cu fractură deschisă la nivelul membrului inferior drept, conştient şi cooperant, a fost găsit încarcerat, cu piciorul prins sub bordul maşinii. Acesta a fost scos de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare şi predat echipajului SAJ cu medic”, precizează ISU Teleorman, potrivit agerpres.ro.

La faţa locului au intervenit o autospecială de stingere, un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD, o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Teleorman.

Cazul a rămas în atenţia autorităţilor competente pentru cercetări. (Sursa: www.stiripesurse.ro).

Despre Radio Tequila România