Accident mortal în Slatina. Un bărbat a fost lovit de o mașină și aruncat în aer

Accidentul s-a produs sâmbătă dimineață, la Slatina, pe trecerea de pietoni, iar victima a fost aruncată circa 30 de metri după ce a fost lovită de un autoturism, a relatat publicația locală Olt Alert.

Mașina era condusă de un tânăr de 25 de ani, din municipiul Slatina, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, Ionuț Vasiloaica.

Potrivit imaginilor postate pe YouTube, provenite din camerele de supraveghere din zonă, se vede cum un bărbat traversează pe trecerea de pietoni, iar o mașină îl lovește și îl aruncă în aer. Pietonul, un bărbat de 68 de ani, a murit pe loc.

În eveniment a fost implicat un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Slatina și un pieton, respectiv un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din municipiul București. În urma coliziunii, pietonul a decedat.

IPJ Olt:

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, a mai declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuț Vasiloaica.

Radio Tequila România