Accident grav în Vâlcea. 7 persoane au fost rănite în urma impactului, traficul s-a blocat

Printre victime și un copil de 3 ani

Accident grav în Vâlcea, unde șapte oameni au fost răniți, printre care și un copil de tei ani.

Totul s-a întâmplat pe raza județului Vâlcea, pe DN 7, în localitatea Brezoi-Corbu.

Accident grav în Vâlcea. Cei doi șoferi s-au izbit frontal

Un șofer din Aiud a fost implicat într-un accident teribil în raza județului Vâlcea. Printre victime se află și un copil de doar trei ani.

Impactul celor două autoturisme a fost extrem de mare. Șapte persoane au fost rănite, iar unul dintre martorii accidentului a sunat de urgență la Ambulanță.

La fața locului au ajuns pompierii militari, o ambulanță SMURD, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, dar și SAJ cu 4 ambulanțe.

Printre victime, un copil de 3 ani

Cei doi șoferi sunt un tânăr în vârstă de 25 de ani și un altul în vârstă de 29 de ani. Polițiștii le-au făcut testul de alcool cu aparatul etilotest, însă niciunul dintre aceștia nu consumase alcool.

Șoferul de 25 de ani este din Mioveni, Argeș, iar celălalt din Aiud Alba. Când echipajele și ambulanțele au ajuns la fața locului, victime erau conștiente și nu au avut nevoie de descarcerare.

Cei șapte oameni s-au ales doar cu sperietură. Traficul a fost blocat total pentru mai bine de o oră în zona producerii accidentului.

“Din primele date se pare că ar fi vorba despre un impact frontal. În urma accidentului ar fi rezultat patru victime, conștiente, printre care și un minor”, conform IPJ Vâlcea.

Foto: Gazeta Vâlceană.

Radio Tequila România